donderdag 31 oktober 2013

Géén Wielerjaarboek 2013-2014?!
Zoals de zaken er op dit ogenblik voorstaan komt er géén Wielerjaarboek 2013-2014. Niet zozeer de adverteerders en sponsors, die in deze onzekere economische tijden begrijpelijk talmen, maar wel de voornaamste actoren liggen hiervan aan de basis, de renners dus. Nog geen vierde van hen reageerde totnogtoe op de jaarlijkse mail ter controle van de juistheid en de volledigheid van hun uitslagen en met het vragenlijstje om een gefundeerd stukje te plegen over hun seizoenverloop 2013. Wie zich aangesproken voelt, mag hierin een oproep zien om zo snel mogelijk te reageren, waarvoor heel veel dank.
Dit werkt dermate ontmoedigend dat de neiging heel groot is om de handdoek te gooien. Ik hou mijn beslissing nog even in beraad maar niet lang meer.
Natuurlijk zal deze mededeling bepaalde instanties en (on)gestelde lichamen als zoete muziek in de oren klinken zodat ze verder ongestoord hun gang kunnen gaan. Ze moeten evenwel niet voortvarend juichen, er bestaan nog andere kanalen om hun doen en laten op te volgen en te becommentariëren.

2 opmerkingen:

  1. Niet doen, Bernard. Hou die handdoek nog maar wat jaartjes bij. Want dat jaarboek van is en blijft gewoon, voor wie het jeugdwielrennen wil volgen, gewoon onmisbaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Andere optie: wel doorgaan en meer ruimte voor diegene die wel reageerden:-)
    Waarschijnlijk lost het probleem zich dan volgend jaar vanzelf op.

    BeantwoordenVerwijderen