donderdag 16 november 2023

Le bon devoir de Grégory HABEAUX …


Le nouveau Mini Discar CT est arrivé 


De zoektocht naar het team van Niel Meulemans als neo-belofte in 2024 leidde tot de herontdekking van het Mini Discar CT, waarvan velen al dachten dat het een stille dood was gestorven. Hoe vèr kunnen mensen ernaast zitten want Grégory Habeaux werkte discreet aan een 2.0 versie.


Habeaux heeft overigens een (w)aardige squadra bijeengepuzzeld waarin de jeugd de boventoon voert, al geldt dat niet of minder voor Oscar Archambeau, Ross Birrell(Gr.-Br.), Yannis Collignon, Noah De Graef, Augustin De Graeve, Thibau Dhooge, Wout Joore (Ned.), Arthur Lowagie, Niels Luiten (Ned.), Nicolas Marthe, Justin Picoux en Arthur Torney die er in 2023 reeds bij waren, net als de 26-jarige klasoudste Marvin Tasset die als een soortement wegkapitein zal uitgespeeld worden.


Klasoudste Marvin Tasset


Veel highlights vielen er in 2023 niet te beléven en dat moet in 2024 dus totaal anders, niet in het minst met en door deze sliert jonge nieuwkomers:

de in 2023 veropenbarende Sam Dara (Heist CT)

Senne De Bucke (VDM-Trawobo) 

Arne De Maere (Avia-Rudyco)

Ugo Deweerd (Onder Ons Parike)

Senne Galle (Urbano-Vulsteke ct)

Théo Lowie (Bingoal WB Devo)

Sam Neerinckx (Onder Ons Parike)

Yorick Slaets (EFC-L&R) 

Jelle Van Genechten (VDM-Trawobo)

         en last but not least Niel Meulemans (Acrog-Tormans Balen BC).


Benjamin Arne De Maere

Dit komt neer op twee dozijn effectieven van wie de helft plus één Nederlandstalig is maar belangrijker de meerderheid (jonge) beloften zijn. Dit is een project met mooie slaagkansen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten