maandag 1 juni 2020

Geert WELLENS versterkt het
Tormans-Acrog - veldritteam

Stilstand is achteruitgang, beseft Tormans-Acrog zelfs tijdens de prangende ‘koers-lockdown’ en dus bleef het werk maken van de totale uitbouw van zijn opleidingsproject ten bate van het veldrijden. Tormans-Acrog is dan ook trots de intrede van Geert Wellens als mentor te mogen aankondigen. 
Geert zal zich als ploegleider inlaten met de opleiding, de opvolging en de training van de jongeren, meisjes en vrouwen inbegrepen, zo ook in de zomer met de belangrijke aanloop op de weg.  ploegleider van de veldrijders algemeen maar ook  specifiek de dames afdeling  verder uitbouwen. 
     
Geert, de oudere broer van Bart, is een ervaringsdeskundige die alle geledingen van deze sport doormaakte: renner, ploegleider en manager. Hij koppelt enthousiasme aan een verregaande kennis, waaruit de jongerenfractie van Tormans-Acrog zijn voordeel zal kunnen halen.

Voorzitter Jef Robert benut de gelegenheid om te melden dat alle afspraken met de sponsors verder zullen nagekomen worden zodat de toekomst van zowel Acrog-Tormans (voor de weg) als van Tormans-Acrog (in het veld) voor drie jaar gegarandeerd blijft. 
Die riante stand van zaken zal tijdens de komende periode opgelijst worden met nog meer verrassend aangenaam nieuws.                        

Geen opmerkingen:

Een reactie posten