vrijdag 15 maart 2024

Het zou om te lachen zijn indien het niet zo zielig was …

Patrick Lefevere krijgt een voorwaardelijke boete van 20.800 euro voor “kleinerende uitspraken” ten aanzien van vrouwen

Een career achievement award ware gepaster geweest!

De ethische commissie van de UCI legt Patrick Lefevere een boete van 20.800 euro op voor “kleinerende commentaar” ten aanzien van vrouwen.

In zijn communiqué preciseert de UCI niet om welke quotes het precies gaat waartegen Lefevere zich navenant de artikels 5 en 6.1 van de ethische code tweemaal zou hebben 'bezondigd'.

De commissie vraagt dat Lefevere het ongepaste van zijn uitspraken inziet en er zich voor publiek verontschuldigt. Ik hoop dat hij dit nièt doet! Indien toch, dan krijgt hij opschorting van boete maar mag hij in de komende drie jaar geen gelijkaardige uitspraken meer doen. Daarna dus weer wel?!

Je kunt Patrick van veel verdenken en beschuldigen maar niet dat hij geen respect zou hebben voor vrouwen, dàt zou pas wereldnieuws zijn!

Waarom mag de goegemeente niet weten wat Lefevere precies gezegd heeft of moet dat een staatsgeheim blijven zoals wat de gedecimeerde rode politicien debiteerde over de Roma’s?

Welk medium vond het nodig om één en ander uit te vergroten? HLN bij monde van … MG. Durft Marc Ghyselinck er zijn naam niet voluit bovenzetten omdat het anders teveel zou opvallen that he did it again?!

1 opmerking:

  1. 100 % gelijk Bernard , ik lees nog steeds met veel plezier je coloms en ontledingen van het koersgebeuren !

    BeantwoordenVerwijderen