vrijdag 27 juli 2012

Dikke "proficiat" aan "Het Laatste Nieuws"
Zondag 29 juli worden in Tervuren-Moorsel de kampioenschappen van België voor nieuwelingen (15- en 16-jarigen) betwist. Niet voor "Het Laatste Nieuws", die deze titelkampen in de vrijdagkrant geeneens vermeldde in de sportkalender van het weekend. Ik begon zowaar zelf (sic) te twijfelen.
Wij zullen het dan maar in de plaats van de zelfverklaarde "nummer 1 in sport" doen. Of is sport soms enkel glamour & glitter die voor de continuïteit de brede basis mag veronachtzamen? Ik dacht van niet, maar wie ben ik?
Wij nemen de taak voor de lezers van dit medium dan maar over.
De meisjes-nieuwelingen openen om 11 uur en leggen zeven ronden af.
De jongens eerstejaarsnieuwelingen vervolgen vanaf 13u.45 over negen ronden.
De jongens tweedejaarsnieuwelingen sluiten af vanaf 16u.15 over tien ronden.
Bovendien is "Het Laatste Nieuws" als mediasponsor een main-partner voor de Belgische Wielrijdersbond. Ik veronderstel dat Tom Van Damme hen daarover duchtig de levieten zal lezen of houdt dat ook hem dat niet bezig en volstaat het dat de krant zijn financiële verplichtingen nakomt?
De lezer moeten wel betalen (1,1 euro elke werkdag, 1,20 euro voor de weekendkrant). In voorkomend geval zou de slogan "niet tevreden, geld terug" strikt van toepassing moeten zijn. Benieuwd of dat in de weekendkrant wordt rechtgezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten