maandag 16 juli 2012

Nationale wielerleiding fààlt in Borlo 
In het verre maar o zo wielergezinde Borlo heeft de nationale wielerleiding zich weer van zijn (sic) beste kant laten zien. De nationale ploegentijdritten, tellende voor de Beker van België en de Topcompetitie waarop zoveel betrokkenen zich langdurig en minitieus voorbereidden, kregen een karikaturale omkadering. Er werd géén radiofrequentie opengesteld en dus was er niet de minste officiële informatie over de tussentijden, die de begeleiders vandoen hadden om hun discipelen aan te vuren. Ook speaker Werner Verschaeve kreeg (te) weinig grondstoffen toegespeeld om het publiek van de tussenstanden op de hoogte te houden.
De aanwezige bons Marc Bollen had nochtans zijn apparatuur mee maar hij weigerde die uit te pakken, dat werd door de andere bondslieden zonder schroom bevestigd. Joost mag weten waarom maar feit is dat het nogal wat irritatie opwekte bij hen die op dit speciale gebeuren zoveel zinnen hadden gezet om er het beste van te maken. 
Moet de nationale wielerleiding nu geen boete tegen zichzelf uitschrijven zoals ze dat doet tegen clubs? Jà, maar dat zal niet gebeuren. Wedden dat de ingeschreven maar afwezig gebleven clubs als F.C.P. en BCV Works een boete krijgen terwijl de BéWeeBé zijn eigen flagrant falen ongemoeid laat? Zo kunnen we ze.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten