dinsdag 28 mei 2024

 Wie verzint zoiets?

De wieleruitslagen in een quasi onleesbaar corps en kleur


Het Nieuwsblad geeft, in schril contract met Het Laatste Nieuws, wel nog de uitslagen van het wielrennen weer. Dat siert hen, inderdaad maar slechts in geringe mate.

Ze bestaan het immers om ze in een ultraklein corps weer te geven en met de naam van de koers en de locatie erboven in mager oranje zodat het voor deze doelgroep quasi onleesbaar is.

Indien men die, omwille van subjectief plaatsgebrek, nu eens in vet én in cyaan of magenta aanbracht, dat zou voor velen beduidend meer leescomfort opleveren. Beetje respect voor onze gedateerde ogen aub!

Het zal wel wishful thinking zijn want de hardvochtige redactie zal er wel een ‘grafische’ verklaring voor hebben én volharden. Velen zijn schromelijk tekortgedane koersliefhebbers die deze info ook nog op papier wensen te vernemen.

4 opmerkingen:

  1. Vroeger zag ik in t gazettekot de madame nie zitten achter heulen stoepel. Nau zie ik de gazetten nie mier liggen veur de madame. Gazettentijd is over Bernard. De gazet is duud ,lang leve de gazet. Alles stoet oep het internet, ik rook toch zu geiren de geur van t gazettepapier.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De papieren krant sterft misschien uit, maar de digitale krant niet. En als koersliefhebber zie ik graag de uitslagen van de wedstrijden per categorie in de krant, of dat nu op papier is digitaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helemaal akkoord, Bernard !

    BeantwoordenVerwijderen