dinsdag 26 juni 2012

Tijdrijders voor het Europees kampioenschap
Bondscoaches Jean-Pierre Dubois (beloften) en Carlo Bomans (junioren) hebben hun respectieve selectie voor de Europese kampioenschappen tijdrijden nu reeds bekend gemaakt. Met de selecties voor de wegritten wordt nog gewacht, logisch wanneer je beziet hoeveel beïnvloedende koersen er de komende maand nog worden gereden.
Michael Goolaerts, Nathan Van Hooydonck en Joachim Vanreyten (Jenthe Biermans is invaller) zijn de aangeduiden bij de junioren. Goolaerts en Vanreyten waren er vorig jaar al bij op het wereldkampioenschap in Kopenhagen. Van Hooydonck sluit logisch aan bij dit duo, hij won de eerste nationale tijdrit te Opoeteren en werd achtste in die van de Course de la Paix. Nathan wordt eind augustus ook een geduchte concurrent voor Michael en Joachim op het wereldkampioenschap tijdrijden in Valkenburg, waar er per natie slechts twee vertegenwoordigers startgerechtigd zijn.
Victor Campenaerts, Kevin De Jonghe en Christophe Sleurs (Frederik Frison is invaller) moeten het waarmaken bij de beloften. Kevin is een vaste waarde, Victor en Christophe zijn de runners up, die deze selectie als het voorlopig hoogtepunt van hun carrière in de armen zullen sluiten.
Donderdag 9 augustus rijden de junioren vanaf 10u., de beloften vanaf 15u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten