zaterdag 7 april 2012

Antoine Demoitié en Roy Jans i.p.v. Edward Theuns 
en Nicolas Vereecken in La Côte Picarde
Een beetje bizar toch... Terwijl met de selectie voor de Ronde van Vlaanderen gewacht werd tot na de Triptique des Monts & Chateaux werd de selectie voor La Côte Picarde van woensdag 11 april (eveneens tellende voor de Nations Cup) reeds zaterdagmorgen 7 april bekendgemaakt.
Sean De Bie, Tim De Troyer, Jasper Stuyven en Kenneth Vanbilsen zijn er opnieuw bij. Edward Theuns en Nicolas Vereecken moeten plaats ruimen voor Antoine Demoitié (vijfde in de Vlaamse Pijl en dagwinnaar in de Triptique) en Roy Jans (de winnaar van de Kattekoers, Deinze-Ieper). Hebben Theuns en Vereecken zich misdragen tijdens de korte afzondering of is het een gepermitteerd frivoliteitje van de Sporttechnische Commissie, die vanop verre afstand als een schoonmoeder over de schouders van de bondscoaches loert?
Stel dat Theuns en Vereecken een dot van een Ronde reden en twee anderen een prestatie neerzetten, die van meforme blootlegt?

1 opmerking:

  1. Info : De 3 selecties (Ronde, Picardie & Zlm) werden samen doorgegeven aan al de renners, maar veel later pas aan de Pers! Als iemand zou moeten vervangt worden (want er zijn reserves), is het duidelijk besproken tussen de renner en de coach, zonder media, om de renner te beschermen!

    BeantwoordenVerwijderen