zondag 1 april 2012

Charlie ARIMONT moet bevestigen in Orsmaal-Linter
Charlie Arimont, op de slotdag van maart glansrijk winnaar der Omloop van Noord-West Overijssel in Genemuiden, moet drie dagen later zien te bevestigen in het kampioenschap van Vlaams-Brabant tijdrijden.
Tijdrijden is zijn vermeende achillespees, een beetje onbegrijpelijk toch want de “één tegen allen”, die hij wel blijkt aan te kunnen, is toch veel moeilijker dan de verfoeide “één tegen één”, die hij met zijn hardrijderscapaciteiten eerder zou moeten koesteren.
Larie en apekool dus, zoals bij meer anderen moet het ook bij Charlie eerder dus tussen de oren dan in de benen zitten en daar moet hij op dinsdag 3 april in Orsmaal-Linter dus komaf mee maken. Het verstand op nul, de blik op oneindig en het gashendel gedoseerd openen met een podiumplaats (liefst de hoogste) als beloning. Als eerstejaarsnieuweling werd hij zevende na Gerben Persoon, Jelle Vanden Dries, Jasper Paridaens (de aanstaande wegkampioen van België), Kevin Dupont, Niels Vandecauter en Bjarne Geerts, allemaal tweedejaars met wie hij geen rekening meer moet houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten