maandag 2 april 2012

Met Dream Team naar Le Pavé de Roubaix
Bondscoach Carlo Bomans heeft opnieuw een rechtlijnige selectie samengesteld voor Le Pavé de Roubaix, de kleine broer van dé kasseienklassieker. Kevin Deltombe, Maxime Farazijn, Michael Goolaerts, Nathan Van Hooydonck, Joachim Vanreyten en Dries Verstrepen zijn de uitverkorenen.
Indien deze zes Vlamingen in de Hel van het Noorden aan één en hetzelfde zeel trekken dan kan een absolute triomf niet ver weg zijn.
Een selectie waar je geen speld kunt tussen krijgen, zelfs al maakt Cedric Verbeken er geen deel van uit. De herboren Deinzenaar won weliswaar de Trofee van Haspengouw, de openingsmanche der Beker van België, maar zal niettemin ootmoedig toegeven dat zijn prestaties (nog) niet opwegen tegen die van het voornoemde zestal. Indien hij Aalst-St. Truiden de komende weken en maanden bevestigt dan krijgt ook hij ongetwijfeld zijn kans van de immer consequente bondscoach.
Uitgesteld is niet verloren en dus dwingt Cedric misschien zijn plaats af in één van de volgende wedstrijden in de Nations Cup voor junioren: Tour of Istria (Croatië, 20-22 april), Course de la Paix (Tsjechië, 2-6 mei), Trofeo Karlsberg (D., 17-20 mei), G.P. Général Patton (Lux., 7 & 8 juli), Europese kampioenschappen (Valkenburg-Ned., 11 & 12 augustus), wereldkampioenschap tijdrijden (Valkenburg-Ned., 17 september), wereldkampioenschap op de weg (Valkenburg-Ned., 23 september).

1 opmerking:

  1. 't is bij dromen gebleven... Pech stond andermaal aan de kant van de Belgen, maar ja, das eigen aan Roubaix zeker ?

    BeantwoordenVerwijderen