woensdag 9 november 2022

Vooral hun aspiranten kregen een fikse upgrade

 

 ISOREX  kleurt al 60 jaar 

het wielerlandschap

 



Het Isorex ct (Gavere) bestaat in 2023 zestig jaar en wil dat diamanten jubileum gepaste luister bijzetten. In alle jeugdcategorieën hebben ze een mooie voetafdruk en het isolatiebedrijf is in 2023 voor de achtste keer cosponsor van Tarteletto dat dan door Indulek zou vervangen worden.

Bij de junioren was er in 2022 een manco aan sterkhouders maar niet meer in 2023 wanneer Nicolas D'Hooghe, Gaëtan Hellebuyck, Matiz Van Boterdael, … van de nieuwelingen overkomen. Louïc Boussemaere en Xander Scheldeman hadden dat normaal ook gedaan maar AG2R Citroën zwaaide met “an offer they couldn’t refuse”. Ook Casper Vermeersch (No Limit Team Zwevegem) wordt een waardevolle aanwinst.

De nieuwelingen doen het verder met Kobe Van der Vurst terwijl veelwinnaar Matthias Bogaert en grootmeester Mauro Keppens (individueel) van de aspiranten overkomt.

Bij de aspiranten werd er zwaar geïnvesteerd in een ver(de)re toekomst.

Mathis VANDENHEEDE, een waardevolle nieuwkomer
bij de aspiranten van het bouwjaar 2009.

Het bouwjaar 2009 beschikte al over Tristan Depoorter en krijgt er de kanjers Liam Depoorter (Acrog-Tormans Balen BC), Il Imbatido Tobias Flajs en Mathis Vandenheede (Gaverzicht - Be Okay) bij.

Het bouwjaar 2010 verwelkomt Wannes Descan (Tomabel-Inofec CT) en Thomas van Dijk (een gepatenteerd tijdrijder van VC Noordzeemeeuw).

Mooi, mooi waarbij ik mij toch wil afvragen of dat niet wat van het goede teveel is vanuit mijn vrees dat die jonge tieners zullen samenspannen en zo voor een neerwaartse nivellering zullen zorgen. Ze moeten, zonder mekaar te doen verliezen, tégen mekaar koersen om onderling beter te worden. Die bemerking geldt trouwens evenzeer voor alle andere sterke clubs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten