zaterdag 16 november 2019

Benjamin Verraes 
met een eigen stichting

Het was al langer bekend dat Benjamin Verraes, na een zoveelste seizoen grand cru, niet langer deel zou uitmaken van C.T. Van Durme-Michiels - Trawobo. Het inspireerde Benji tot het in leven roepen van een eigen stichting. 
Peter Borgonjon (van de gelijknamige Projectbouw) en Jean-Marie De Wannemaecker (DeWa Sport) voelden zich aangesproken. Ook Olivier Van Alboom en Bart Velghe (ploegleider) worden nauw bij de werking betrokken.

Benjamin VERRAES wint in Tielt de Omloop van het Hoogserlei 2019.
Behalve Benji zelf zullen ook Rino Bauters, Jari Clauwaert, de heroptredende Gianni Colpaert, Dries Geerinck, Stephen Orbie, Tom Pessemier, Ricky Rosseel, Rupen Van Raepenbusch en Gillian Van Rijmenant en Nick Vlamynck van C.T. Projectbouw Borgonjon - DeWa Sport deel uitmaken. Wellicht komt er nog een renner bij die het dozijn zal volmaken. 

De ploegleiding beseft dat ze nog niets te zoeken hebben in de Road Series maar wel in de Beker van België. Ook voor de meeste andere interclubs zal het nieuwe team zich kandidaat stellen. Met Benjamin Verraes, die de intentie heeft om nog drie seizoenen te koersen, als speerpunt moet dat aardig wat wild cars opleveren. 
Hoe mooi ook: al het voorgaande wordt nòg ruim overstegen door het familiale nieuws van vrijdag 15 november, dag waarop Benjamin en Daphné Broekaert hun koningswens vervulden met, zowat twee jaar na hun dochtertje Mogàne, de geboorte van hun zoon Mauro.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten