vrijdag 29 november 2019

Hubo - Titan Cargo 
over and out ?!

Te mooi om waar te zijn? Dan is het ook meestal géén waar!

Die gedachte drong tot mij door toen mij gisteren in de vooravond de onheilstijding bereikte dat de editie 2020 van Hubo - Titan Cargo in het gedrang zou zijn. Een donderslag bij heldere hemel, dat zeker en achttien renners die aan de vooravond van december alsnog op zoek mogen naar een andere uitvalsbasis.
Veel vingers wijzen beschuldigend naar manager Kris Kuypers die op de vergadering van donderdag om 19 uur sec meldde dat hij om 16 uur een telefoontje had gekregen van Hubo en van Kärcher dat ze hun sponsoring voor 2020 niet voortzetten. Daarover gebrieft liet Kris het volgende weten:
“Gisteren hebben we met het bestuur moeten beslissen om niet op het gewenste niveau door te gaan. Met heel veel spijt in het hart moeten wij onze renners de kans geven om alsnog een ploeg te vinden op het vooropgestelde niveau. Of het doek volledig valt over het team moet nog blijken. Dit zullen we met onze sponsors verder bespreken wat mogelijk wordt geacht.
Dat kan enkel zo'n vaart genomen hebben indien er geen afspraken op papier waren vastgelegd, wat moet neerkomt op een aderlating van 60.000 euro.

Deze renners zijn er kwaad het hart van in en voelen zich onverkort belazerd:
Gebleven: Timmy DE BOES, Sieben DEVALCKENEER, Thimo FUCHS, Michiel HILLEN, Jeff PEELAERS, Mattias RAEYMAEKERS, Joren SEGERS (kampioen van Antwerpen), Brent VAN DER EYCKEN, Ward VAN DYCK, Brent VAN TILBORGH;
Nieuwkomers: Tijl DE DECKER (Lotto-Soudal u23), Jorre DEBARE, Tuur DENS (Davo C.T.), Steffen DUYM (Rudyco C.T.), Jordan HABETS (Ned.), Rune HERREGODTS (Lotto-Soudal u23), Belgisch kampioen Jelle MANNAERTS (Tarteletto-Isorex), Tibo NEVENS (Home Solution - Soenens).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten