zaterdag 23 november 2019

Vetrapo C.T. zal ook 
in 2020 zijn ding doen

Voor het Vetrapo C.T. werd de Beker van België van 2019 een herhaling van vijf jaar geleden toen met Michiel Dieleman, die na enkele continentale seizoenen op het oude nest terugkeert zoals hij jaren geleden beloofde. Een man van zijn woord, een soort die almaar zeldzamer wordt.
Wesley Van Dyck behaalde nog vier andere overwinningen en maakt zo samen Kobe Vanoverschelde (zeven) het dozijn vol. Het was nochtans Bram Van Renterghem die op 1 mei in Meigem voor de openingszege zorgde, wat het totaal op dertien brengt.
Wesley Van Dyck blijft terwijl Kobe Vanoverschelde zich geroepen voelt om bij VDM-Trawobo het voortouw van Benjamin Verraes over te nemen. Bram wil voortaan op een lager pitje koersen. 
Voorzitter Norbert Delatte (69)  is een gelukkige clubleider. Ook in 2020 zal Vetrapo C.T. géén kleurloze pelotonvuller zijn maar een best aardig collectief dat voor een respectabel aantal overwinningen en een meervoud aan ereplaatsen in aanmerking komt. Behalve de reeds geciteerde Michiel Dieleman en Wesley Van Dyck wordt daarvoor gerekend op: Miqélé Brulez, Maarten Clauwaert, Carrera Coppens (<- Wase C.T. en op zijn best in de warmste maanden van 2019), Tim Coppens, Hannes Fabri (<- V.C. Deinze), Davy De Scheemaeker, Arne De Schuyter, Timmy Diependaele, Lars Haverals (<- de Ware Wielerliefhebbers), Jari Heyse (<- V.C. Deinze), Timo Quintelier (<- Beobank-Trek)Jules Vandekerckhove, Thibau Van de Steene, Lennert Van de Voorde (<- Mysenlan-Baboco-Douterloigne), Frederik Vandewiele, Lorenz Van de Wynkele (<- Wielerteam Waasland), Steven Van Hyfte, Caine Van Mol, Kristof Wielfaert (<- Van Eyck Sport).

Norbert Delatte dankt bij deze zijn trouwe hoofdsponsor Vetrapoeen metaalconstructiebedrijf in Damme (gesticht door Wilfried en nu geleid door zijn zoon Patrick Verbouw) met ruime ervaring in het ontwerpen en produceren van staalconstructies gaande van deuren, poorten, trappen, ... tot aparte constructies. (vetrapo.be)

Norbert dankt ook alle kleinere sponsors en de medewerkers die, elk op hun manier, hun steentje bijdroegen en nog zullen bijdragen tot de continuïteit van zijn mooie wielerclub. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten