maandag 25 november 2019

  Hubo - Titan Cargo   
wordt in 2020 nòg performanter

Kris Kuypers (33) is de créateur-fondateur en bijgevolg ook de manager van deze expansieve stichting. Dagdagelijks is Kris een administratief bediende bij I.T.A.C.T., een bedrijf dat instaat voor het onderhoud en de herstelling van tanks voor transport van vloeistoffen, zowel chemicaliën als voedingsmiddelen.
Op wielergebied is hij een ervaringsdeskundige, want hij koerste zelf ook, zelfs nog sporadisch in 2018. Als tiener won hij een tiental koersen en was hij bovenal een exemplair clubrenner bij Hoboken W.A.C., die als belofte doorstroomde naar Rock Werchter, waar hij zich onderscheidde in dienst van kansrijkere maats. Zelf kwam hij niet verder dan het winnen van enkele kermiskoersen en dus was hij er gauw uit dat de beroepscategorie voor hem te hooggegrepen was. Nu probeert hij zijn beste discipelen te loodsen naar dat voor hem onbereikbare, een nobele betrachting.
Op 1 augustus wierf hij Jelle Mannaerts aan, die op Tarteletto-Isorex uitgekeken was en die daardoor alsnog in Habay-la-Neuve kampioen van België kon worden, wat tot enkele misplaatste reacties leidde.
Tijdens het tussenseizoen was er vooral ook de komst van Rune Herregodts (Lotto-Soudal u23) en van Tibo Nevens (Home Solution - Soenens).
Behalve in de meeste binnenlandse interclubs zet Hubo - Titan Cargo ook vol in op de Road Series u23 en de Nederlandse Topcompetitie. Het brede effectief waakt erover dat de beloften niet meteen gruwelijk voor de leeuwen worden geworpen.
Michiel HILLEN, de kampioen van België bij de nieuwelingen in Gits 2015, is één
van de zeldzame blijvers van wie in 2020 als derdejaarsbelofte één en ander verwacht wordt.
Gebleven: Timmy DE BOES, Sieben DEVALCKENEER, Thimo FUCHS, Michiel HILLEN, Jeff PEELAERS, Mattias RAEYMAEKERS, Joren SEGERS (kampioen van Antwerpen), Brent VAN DER EYCKEN, Ward VAN DYCK, Brent VAN TILBORGH;
Nieuwkomers: Tijl DE DECKER (Lotto-Soudal u23), Jorre DEBARE, Tuur DENS(Davo C.T.), Steffen DUYM (Rudyco C.T.), Jordan HABETS (Ned.), Rune HERREGODTS (Lotto-Soudal u23), Belgisch kampioen Jelle MANNAERTS (Tarteletto-Isorex), Tibo NEVENS (Home Solution - Soenens);
Vertrokken: Jeroen DAS, Jef DE BOECK, Stijn GOOLAERTS, Levi JACOBS, Robin MERTENS, Pieter JACOBS (gestopt), Fabio SINOY, Tuur VAN DEN BERG, Senna VERBIEST, Emile VERHULST


Geen opmerkingen:

Een reactie posten