donderdag 25 maart 2021

Jammer dat hij zich ook weer van zijn smalste kant zien

 

De remontada van Mark CAVENDISH 

ligt voor op zijn stoutste schema

 

 

Mark Cavendish behaalde, zestien dagen na de G.P. Jean-Pierre Monseré, in de openingsrit van de Settimana Coppi e Bartali zijn tweede dichtste ereplaats van het seizoen. Tweede is voor een sprinter de meest teleurstellende plaats maar in deze niet voor de gechevroneerde Brit in zijn bewonderenswaardige remontada.

De tweede plaats in Gatteo werd trouwens nog dezelfde dag verzacht door de korte ploegentijdrit, waarin Deceuninck-Quick.Step met vijf tegen zeven aan 55,7 km./u. gelijke tred hield met Israel Start-Up Nation (-2”) en Astana-ProTech (-1”). Aangezien Marc in de voormiddag vier bonificatieseconden had gesprokkeld kreeg hij de leiderstrui over de schouders getrokken, wat een beetje mocht aanvoelen als een eerste overwinning.

Jammer dat hij het na Nokere Koerse nodig vond om zich bij Sammy Neyrinck (VRT) van zijn smalste kant liet zien. Aan his airness mogen geen persoonlijke vragen gesteld worden (bijvoorbeeld of het met hem nog goedkomt) want zijn antwoorden worden dan overgenomen door shitty small websites en dat heeft hij niet graag. Cav wil liever met rust worden gelaten. Oké, maar dan was hij toch maar beter gestopt met koersen, zo denkt mijn shitty small blog daarover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten